Sfeer
Muziek: [ aan | uit ] Begin pagina
Fox Upstairs - Van harte welkom bij “B&B Fox Upstairs”

Van harte welkom bij “B&B Fox Upstairs”


Wij, Ton en Danielle Fox runnen al jaren een prachtig horecabedrijf in Vragender en hebben zelf de afgelopen 13 jaar met veel plezier boven hun zaak gewoond. Na gezinsuitbreiding werd het tijd voor een nieuwe woning en hebben we besloten ons geheel gerenoveerde appartement om te dopen tot een B&B.

We bieden u een zeer ruim appartement met design badkamer, grote woonkeuken met kookeiland en trendy ingerichte zwart/wit slaapkamers voorzien van 2 persoons box spring bedden en sfeerhaarden. Daarnaast een riante living met houten vloer, authentiek kastmeubilair, een sfeervol ingerichte televisie-lounge-hoek en eethoek. Bij zonnig weer kunt u op ons ruime houten vlonderterras genieten van een heerlijk ontbijt of goed glas wijn en pils! Ook BBQ-en behoort tot de mogelijkheden!

“B&B Fox Upstairs” is een appartement op de eerste verdieping van ons pand en met een trap aan de achterzijde van ons horecabedrijf te bereiken. De B&B heeft hiermee een volledig gescheiden opgang ten opzichte van onze horeca activiteiten.

© 2007-2019 Fox Upstairs - Privacy statement | sitemap